Hallo wereld.

Je hebt een idee. Dat leeft al een paar jaar, alleen zijn er altijd redenen om niet door te pakken. Tot de dag dat je zegt, nu gaat het gebeuren en je zet je eerste stappen.

Zo ook met WestmalleShop.

Het idee is om het beste van Belgie hier aan te bieden. We wonen in Westmalle, wie kent dit heerlijke trappistenbier nu niet. Helemaal ambachtelijk gebrouwen, zoals ze dat al meer dan 100 jaar doen. Er zijn speciale geschenkverpakkingen met een grote fles verkrijgbaar, maar ook een combinatie van glazen en een flesje dubbel en trippel. De paters zelf drinken tijdens het eten Westmalle Extra. Dit is een heel licht biertje en alleen op vrijdag morgen aan de poort van de brouwerij verkrijgbaar.

Wat niet algemeen bekend is, is dat de paters ook kaas maken. Je hebt de keuze uit jonge of belegen en ze zijn alleen bij de poort verkrijgbaar. Hiervoor geldt op=op. Ze maken deze kazen in een beperkte oplage en zijn per halve kilo te krijgen.

Deze mooie producten hebben we leren kennen en waarderen sinds we hier zijn komen wonen. Dit zijn er nog maar een paar. Volgens mij komen er nog veel meer mooie producten uit Belgie!

Welke mis jij of zou je graag weer een keer willen eten, drinken of alleen van genieten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *